UL Köşe Koltuk lüks özel ölçü tasarım iç mimarlık exclusive köşe takımı köşe oturma grupları tasarım üretim

Üye Ol Üye Girişi
TÜM KREDİ KARTLARINA TAKSİT YAPIYORUZ.
UL Köşe Koltuk

Köşe Koltuk Tasarımında Güncel Trendler Nelerdir? Modern Lüks Köşe Koltuk Trendler

Modern Köşe koltuk tasarımında güncel trendler nelerdir? Köşe koltuk tam anlamıyla müşteri istekleri doğrultusunda şekillenmektedir. L şeklinde tasarlanmış köşe takımı en fazla tercih edilen köşe takımıdır. Alanlarınız büyükse U şeklinde daha büyük köşe takımı tercih edebilirsiniz.

Köşe Koltuk Tasarımında Güncel Trendler Nelerdir? Modern Lüks Köşe Koltuk Trendler
Köşe Koltuk Tasarımında Güncel Trendler Nelerdir? Modern Lüks Köşe Koltuk Trendler

Köşe koltuk tasarımında güncel trendler nelerdir?

Aslında şu bir gerçek ki mobilya sektöründe trendleri belirleyen en önemli husus müşterilerin tercihleridir. Gelişen teknoloji ile birlikte tasarımcılar o kadar çok modellemeler yapıyor ki bunları üretip vitrinlere koymak imkansızdır. Bu nedenle müşteri deneyimi göz önüne alınan tasarımlar trendleri oluşturmaktadır. Biz burada köşe koltuk üzerinde yoğunlaşıyoruz. Köşe koltuk tam anlamıyla müşteri istekleri doğrultusunda şekillenmektedir. L köşe koltuk modelleri en çok tercih edilen köşe koltuk modelidir. Alanlarınız büyükse U köşe koltuk modelleri gibi daha büyük köşe takımı tercih edebilirsiniz.

Keten Yeşil L Köşe Lüks Modern L Koltuk Özel Ölçü Üretim L Köşe Takımı

Yukarıda görmüş olduğunuz yeşil keten kumaş ile kaplanmış güzel bir L köşe takımı modelidir. Bu modeli beğendiyseniz yatak mekanizması ilave ettirebilir, sağ kısmına 1.80 cm'lik bir uzanma kanepesi eklettirerek kendi trendinizi ortaya çıkarabilirsiniz.

Flex L Koltuk L Köşe Koltuk Bej Keten L Koltuk Özel Ölçü Üretim L Köşe

Üstteki yeşil köşe takımına benzer bu beyaz köşe koltuk modeli de aynı tarzın farklı bir versiyonudur. Bu tasarımda ölçü biraz daha küçük tutulmuş kahverengi deri kullanılarak 1X1M'lik bir puf ile farklı bir kombinasyon üretilmiştir. BayKOÇ mobilya olarak en eski web sitemizde uzun yıllardır ürettiğimiz modern köşe koltuk modellerini yakından görebilirsiniz.

Cool Modern Lüks L Köşe Takımı L Köşe Koltuk Hardal Sarısı Lüks Köşe

Biraz daha köşe hatları belirgin bir köşe modeli var üstte. Modüler yapısı ile farklı şekillerde parça parça kullanılmaya uygun bir köşe koltuk modelidir. Orta kısımlarında iki adet puf olarak kullanılabilecek, oturma grubuna dönüşmeye ya da farklı bir köşe takımına dönüşmeye elverişli çok kullanışlı fonksiyonel bir köşe koltuk tasarımı. Bu sadece sizin için bir fikir! Asıl tasarımcı sizsiniz.

Bej Krem U Köşe Takımı Modern Lüks Büyük Ölçü U Köşe Oturma Grubu

U köşe koltuk gibi görünüyor. Aslında bu büyük bir L köşe koltuk. 95X70cm'lik pufu birleştirildiğinde ortaya bu görüntü çıkıyor. Parçalara ayrılabilir modüler yapıya sahip bu köşe koltuk farklı şekillere dönüşebilir. Uzun yıllardır popülaritesini koruyan dünya geneli en çok satan U köşe koltuk modeli led ışıklı güzel büyük geniş bir modeldir. Öyle görünüyor ki daha çok uzun yıllar trend olmaya devam edecek.

Modern köşe koltuk takımlarının her biri birbirinden güzel tasarımlardır. Köşe koltuk takımınızı yaptırırken bu fikirleri göz önünde bulundurmanız çok daha istediğiniz trendi yakalamanıza yardımcı olacaktır.

Notu: 5 Yıldız - Toplam: 1
0216 313 00 35 0532 691 00 95 0532 691 00 95

Sizin için seçtiklerimiz

L Köşe Koltuk

L köşe koltuk takımı modern lüks en iyi kalite L şeklinde köşe takımı L köşe oturma grubu istediğiniz büyüklükte öze ölçü zengin renk seçenekleri ile L köşe takımı üretimi. L köşe koltuk L koltuk modeli L şeklinde köşe koltuk burada exclusive üretim.

L Köşe Koltuk

modern köşe koltuk takımları salon köşe takımları özel ölçü köşe koltuk kalite köşe koltuk italyan tasarım köşe koltuk imalattan köşe koltuk yataklı köşe koltuk modoko köşe koltuk masko köşe koltuk modern köşe koltuk corner sofa designs
Mesaj Yaz