UL Köşe Koltuk lüks özel ölçü tasarım iç mimarlık exclusive köşe takımı köşe oturma grupları tasarım üretim

Üye Ol Üye Girişi
TÜM KREDİ KARTLARINA TAKSİT YAPIYORUZ.
UL Köşe Koltuk

Kadife Köşe Koltuk Kanepe Evinize Lüks Ve Çekicilik Katacak Köşe Koltuk Modelleri Tasarımları

Kadife köşe koltuk takımı tasarımları L ce U şeklinde büyük ve küçük köşe koltuk tasarımları kadife kumaşlarla döşenmiş modern lüks avangarde chester her türlü tarzlarda özel üretim kadife köşe takımları

Kadife Köşe Koltuk Kanepe Evinize Lüks Ve Çekicilik Katacak Köşe Koltuk Modelleri Tasarımları
Kadife Köşe Koltuk Kanepe Evinize Lüks Ve Çekicilik Katacak Köşe Koltuk Modelleri Tasarımları

Kadife köşe koltuk takımı tasarımları L ve U şeklinde büyük ve küçük köşe koltuk tasarımları kadife kumaşlarla döşenmiş modern lüks avangarde chester her türlü tarzlarda özel üretim kadife köşe takımları.

Kadife bir köşe kanepe evinize lüks ve çekicilik katacak. Kadifenin yumuşak, ipeksi, zengin dokusu ile ayrılmak istemeyeceğiniz bir yaşam alanına ship olursunuz. Ve gerçekten öne çıkmak istiyorsanız, özel dikim bir kadife köşe koltuk, kendi benzersiz ve ilham verici tarzınızı göstermenin sert ve gösterişli bir yoludur.

Turuncu Lüks L Köşe Koltuk Modern Özel Ölçü Üretim L Köşe Koltuk

Birbirinden güzel kadife köşe koltuk tasarımları sizin kadar farklı. Aralarından seçim yapabileceğiniz çarpıcı tasarım, boyut, renk ve kumaş yelpazesiyle öne çıkan ve evinize uyan lüks bir kadife köşe koltuk tasarımını tercih edeceğiniz seçeneklerle sadece size özgün oluşturabilirsiniz.

Mavi Kadife L Köşe Koltuk Modern Köşe Takımı Exclusive Lüks

Görünüm önemli olsa da, modern kadife köşe koltuk güzelliği dış görünüşten daha fazlasıdır. Uzun süre dayanacak şekilde üretilen iskeletlerimiz ve kullanılan iç malzemeler (elastik kolonlar, süngerler, elyaflar, dolgu malzemeleri, astarlar) her biri sektörün en kalitelisi birinci sınıftır. Üstelik bir an önce lüks içinde oturmak istediğinizi bildiğimiz için, el yapımı kadife köşe koltuk modelleri yaklaşık iki haftada yapılabilir. Güler yüzlü ekibimizle bugün iletişime geçin veya güzel lüks kadife köşe koltuk köşe kanepe çeşitlerimizi görmek için mağazamıza gelin.

Siyah Chester Kadife Köşe Takımı Avangarde Chester Köşe Koltuk

Neden Kadife Köşe Koltuk Seçmelisiniz?

Farklı koltuk kumaşları farklı niteliklere sahiptir. Ve her iç mekana, yaşam tarzına ve kişiliğe uygun bir seçenek var. Ancak konu drama, sıcaklık ve zarafet eklemek olduğunda kadife gibisi yoktur.


  • Son derece rahat ve her zaman tarz sahibi olan kadife, uzun süredir mobilya döşemeleri için popüler bir seçim olmuştur.
  • Kadife ipeksi dokunuşa sahip yumuşak, cömert bir yüzey sağlar ve ışık tonu ne olursa olsun zarif görünür.
  • Elbette kadife, düz pamuklu veya keten kumaşlardan çok daha fazla derinliğe sahiptir ve çok daha fazla uyarım sağlar.


Ancak bundan daha fazlası, kadife bir koltuk aynı zamanda güçlü ve dayanıklıdır. Sizlere sunduğumuz kadife kumaşlar Mobilyanın başkenti Modoko standartlarındadır. Modoko standartları ise tamamı üst segment olup kalitesinin üst sınırı yoktur. Böylece gelecek yıllar boyunca koltuklarınızın tadını çıkarabilirsiniz.

Sarı Chester L Köşe Koltuk Lüks Sarı Kadife Chesterfield Köşe Takımı

Hardal sarısı kadife chester L köşe koltuk takımı

Klasik Chester Köşe Koltuk Yeşil Kadife Lüks Chesterfield Köşe Takımı

Köşe koltuk tasarımlarında tüm modeller özel üretimdir ve istediğiniz renklerde ve tarzlarda kumaş deri seçenekleri bulunmaktadır. Tercih ettiğiniz tasarımları, modelleri beğenin renkler ve ölçüler tüm özellikleri istediğiniz gibi yapalım.

Notu: 5 Yıldız - Toplam: 1
0216 313 00 35 0532 691 00 95 0532 691 00 95

Sizin için seçtiklerimiz

L Köşe Koltuk

L köşe koltuk takımı modern lüks en iyi kalite L şeklinde köşe takımı L köşe oturma grubu istediğiniz büyüklükte öze ölçü zengin renk seçenekleri ile L köşe takımı üretimi. L köşe koltuk L koltuk modeli L şeklinde köşe koltuk burada exclusive üretim.

L Köşe Koltuk

kadife köşe koltuk takımları salon köşe takımları u l şeklinde özel ölçü lüks köşe koltuk kadife keten nubuk kalite köşe koltuk italyan tasarım modern lüks köşe koltuk lüks kadife köşe koltuk tasarımları yataklı lüks köşe koltuk modelleri modoko köşe koltuk exclusive modern exclusive köşe koltuk velvet corner sofa designs samtstoff luxus ecksofa l form samt ecksofa u form samt ecksofa
Mesaj Yaz